Bog & idéMay L.T. Ringvold

Bøger skrevet af May L.T. Ringvold

Læs mere om May L.T. Ringvold
1 produkter
1 produkter
Første skritt
Første skrittKnut Fyrand
569,95 DKK
HÆFTET
(0)
Første skritt

Mere om May L.T. Ringvold

Hvis du leder efter en bog skrevet af May L.T. Ringvold, har du et bredt udvalg online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Ringvolds seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk.
- "Første skritt" udgivet af Fagbokforlaget - "Første skritt" udgivet af Fagbokforlaget

Mere om May L.T. Ringvolds bøger

May L.T. Ringvold har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra May L.T. Ringvold kommer i udvalgte formater. Ringvolds bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Fagbokforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Første skritt" af May L.T. Ringvold

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Ringvold, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Fagbokforlaget.

"Første skritt" af May L.T. Ringvold

Det er muligt at købe May L.T. Ringvolds "Første skritt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
May L.T. Ringvold