Bog & idéMaya Fridan

Bøger skrevet af Maya Fridan

Læs mere om Maya Fridan
1 produkter
1 produkter
MAYA FRIDAN er clairvoyant - er du?
BOEGERTILSTAERKPRIS
MAYA FRIDAN er clairvoyant - er du?Maya Fridan
207,46 DKK
Hæftet
(0)
MAYA FRIDAN er clairvoyant - er du?

Mere om Maya Fridan

Der er kun én bog af Maya Fridan tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "MAYA FRIDAN er clairvoyant - er du?". Den er udgivet af Lemuel Books på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"MAYA FRIDAN er clairvoyant - er du?" af Maya Fridan

Det er muligt at købe Maya Fridans "MAYA FRIDAN er clairvoyant - er du?" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lemuel Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Maya Fridan skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maya Fridan