Bog & idéMerete Onsberg

Bøger skrevet af Merete Onsberg

Læs mere om Merete Onsberg
2 produkter
2 produkter
Praktisk argumentation
Praktisk argumentationCharlotte Jørgensen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk argumentation
Praktisk argumentation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk argumentationCharlotte Jørgensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk argumentation

Mere om Merete Onsberg

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Merete Onsberg. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Onsberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Praktisk argumentation" udgivet af Akademisk Forlag - "Praktisk argumentation" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Praktisk argumentation" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Merete Onsbergs bøger

Merete Onsberg har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Onsbergs bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Onsberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Onsbergs "Praktisk argumentation"

Hos Bog & idé er "Praktisk argumentation" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Praktisk argumentation" af Merete Onsberg

Det er muligt at købe Merete Onsbergs "Praktisk argumentation" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Onsberg