Bog & idéMerete Sokoler

Bøger skrevet af Merete Sokoler

Læs mere om Merete Sokoler
1 produkter
1 produkter
S og M-bøgerne, 5.Trin, Ord og sprog
S og M-bøgerne, 5.Trin, Ord og sprogKnud Hermansen
109,95 DKK
Hæftet
(0)
S og M-bøgerne, 5.Trin, Ord og sprog

Mere om Merete Sokoler

Merete Sokoler har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Sokoler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Troldebogen" i serien "Søren & Mette" udgivet af Alinea - "Uglebogen" udgivet af Alinea - "Stjernebogen" udgivet af Alinea - "Søren og Mette Ord og sprog 2. kl. - skriftlig dansk" udgivet af Carlsen - "Søren og Mette Ord og sprog 4. kl. - skriftlig dansk" udgivet af Carlsen - "Søren og Mette Ord og sprog 3. kl. - skriftlig dansk" udgivet af Carlsen

Mere om Merete Sokolers bøger

Merete Sokoler har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Sokolers bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Sokoler er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Merete Sokolers "Troldebogen"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Merete Sokoler. Bogen er med i serien "Søren & Mette". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Merete Sokoler "Uglebogen"

Endnu en af Merete Sokoler skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Sokoler