Bog & idéMerete Wedell-Wedellsborg

Bøger skrevet af Merete Wedell-Wedellsborg

Læs mere om Merete Wedell-Wedellsborg
4 produkter
4 produkter
Battle Mind (engelsk version)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Battle Mind (engelsk version)Merete Wedell-Wedellsborg
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Battle Mind (engelsk version)
Battle Mind
BOEGERTILSTAERKPRIS
Battle MindMerete Wedell-Wedellsborg
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Battle Mind
Battle Mind
Battle mindMerete Wedell-Wedellsborg
199,00 DKK
e-bog
(1)
Battle mind
Battle Mind (engelsk version)
Battle MindMerete Wedell-Wedellsborg
159,95 DKK
EBOG
(0)
Battle Mind

Mere om Merete Wedell-Wedellsborg

Der er en del bøger af Merete Wedell-Wedellsborg til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Wedell-Wedellsborgs udgivelser.
Bøgerne fra Merete Wedell-Wedellsborg kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ph.D-serie. Den globale soldat" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Battle mind" udgivet af L&R Business - "Battle Mind" udgivet af Akademisk Forlag - "Battle Mind (engelsk version)" udgivet af Akademisk Forlag - "Battle Mind" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Merete Wedell-Wedellsborg

Der er fem tilgængelige udgivelser af Merete Wedell-Wedellsborg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Merete Wedell-Wedellsborg fås i flere formater. Wedell-Wedellsborgs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ph.D-serie. Den globale soldat" af Merete Wedell-Wedellsborg

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Wedell-Wedellsborg, kan du godt glæde dig. Det er Copenhagen Business School Press, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på flere sprog.

"Battle mind" af Merete Wedell-Wedellsborg

Det er muligt at købe Merete Wedell-Wedellsborgs "Battle mind" som e-bog. Hvis du køber "Battle mind" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er L&R Business, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Wedell-Wedellsborg