Bog & idéMerethe Klint

Bøger skrevet af Merethe Klint

Læs mere om Merethe Klint
2 produkter
2 produkter
Grundbog i projektledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i projektledelseMerethe Klint
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i projektledelse
LYT! om samspil i organisationer
STREAM
LYT! om samspil i organisationerMerethe Klint
149,95 DKK
Lydbog
(0)
LYT! om samspil i organisationer

Mere om Merethe Klint

Der er forskellige bøger skrevet af Merethe Klint tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Klint.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lyt!" udgivet af Klint - "Ud med dannelsen" udgivet af Historia - "LYT! om samspil i organisationer" udgivet af Lytteratur

Merethe Klints bøger

Du kan købe tre bøger af Merethe Klint her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Merethe Klint kommer i et udvalg af formater. Klints bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merethe Klints "Lyt!"

"Lyt!" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klint, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Merethe Klint "Ud med dannelsen"

"Ud med dannelsen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia .
Detaljer
Fulde navn:
Merethe Klint