Bog & idéMette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt

Bøger skrevet af Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt

Læs mere om Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt
3 produkter
3 produkter
Kan jeg stole på dig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kan jeg stole på digMette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt
132,76 DKK
Paperback
(3)
Kan jeg stole på dig
Skæv
BOEGERTILSTAERKPRIS
SkævMette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt
190,86 DKK
Indbundet
(2)
Skæv
Fucking monster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fucking monsterMette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Fucking monster

Mere om Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schmidts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kan jeg stole på dig" udgivet af Vild Maskine - "Fucking monster" udgivet af Vild Maskine

Mere om Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidts bøger

Du kan finde to bøger af Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Schmidts bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Schmidt er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Vild Maskine.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidts "Kan jeg stole på dig"

Hos Bog & idé er "Kan jeg stole på dig" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt "Fucking monster"

Det er muligt at købe Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidts "Fucking monster" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Vild Maskine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Egelund Olsen og Margrethe Schmidt