Bog & idéMette Elisabeth Nergård

Bøger skrevet af Mette Elisabeth Nergård

Læs mere om Mette Elisabeth Nergård
1 produkter
1 produkter
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasseromFinn Aarsæther
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom

Mere om Mette Elisabeth Nergård

Der findes flere bøger af Mette Elisabeth Nergård til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Nergård.
Bøgerne fra Mette Elisabeth Nergård tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom" udgivet af Gyldendal akademisk - "Språklig mangfold og læring" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Mette Elisabeth Nergårds bøger

Du kan bestille to bøger af Mette Elisabeth Nergård her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Nergård kommer bare som hæftet. Bøgerne af Nergård er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal akademisk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Elisabeth Nergårds "Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom"

"Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

"Språklig mangfold og læring" af Mette Elisabeth Nergård

"Språklig mangfold og læring" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Elisabeth Nergård