Bog & idéMette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensen

Bøger skrevet af Mette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensen

Læs mere om Mette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensen
1 produkter
1 produkter
Små frø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Små frøMette Hegnhøj Mortensen
178,46 DKK
Hæftet
(0)
Små frø

Mere om Mette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Mette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensen her hos Bog & idé. Det er "Små frø". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Små frø" er desuden udgivet i serien "Kontekst og intertekst".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensens "Små frø"

Det er muligt at købe Mette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensens "Små frø" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Kontekst og intertekst". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Mette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Hegnhøj¤Herman Bang Hegnhøj Mortensen