Bog & idéMette Kjeldsen

Bøger skrevet af Mette Kjeldsen

Læs mere om Mette Kjeldsen
1 produkter
1 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb

Mere om Mette Kjeldsen

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger fra Mette Kjeldsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kjeldsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Distribueret ledelse i den offentlige sektor" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Distribueret ledelse i den offentlige sektor" udgivet af Djøf Forlag - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Guide til NVivo 11 til Windows" udgivet af Gyldendal - "Guide til NVivo 11 til Mac" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Kjeldsen

Der er syv tilgængelige bøger af Mette Kjeldsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Mette Kjeldsen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kjeldsen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tandklinikassistent - hovedforløb" af Mette Kjeldsen

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Mette Kjeldsen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

"Tandklinikassistent Hovedforløb" af Mette Kjeldsen

Det er muligt at købe Mette Kjeldsens "Tandklinikassistent Hovedforløb" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kjeldsen