Bog & idéMette Lindstrøm

Bøger skrevet af Mette Lindstrøm

Læs mere om Mette Lindstrøm
1 produkter
1 produkter
Ledelse i uddannelsesmiljøer
Ledelse i uddannelsesmiljøerMette Lindstrøm
49,95 DKK
e-bog
(0)
Ledelse i uddannelsesmiljøer

Mere om Mette Lindstrøm

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Mette Lindstrøm. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lindstrøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i uddannelsesmiljøer" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Ledelse i uddannelsesmiljøer" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business

Mette Lindstrøms bøger

Du kan finde to bøger af Mette Lindstrøm her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Mette Lindstrøm kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Lindstrøm er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal Business.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ledelse i uddannelsesmiljøer" af Mette Lindstrøm

Hos Bog & idé er "Ledelse i uddannelsesmiljøer" tilgængelig som e-bog. Med "Ledelse i uddannelsesmiljøer" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Gyldendal public". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

"Ledelse i uddannelsesmiljøer" af Mette Lindstrøm

Det er muligt at købe Mette Lindstrøms "Ledelse i uddannelsesmiljøer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Lindstrøms serie "Gyldendal public". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Lindstrøm