Bog & idéMette Mechlenborg

Bøger skrevet af Mette Mechlenborg

4 produkter
4 produkter
Velkommen hjem
Velkommen hjemMette Mechlenborg
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Velkommen hjem
Strategisk styring og udvikling i de boligsociale indsatser under 2015-2018-midlerne
Strategisk styring og udvikling i de boligsociale indsatser under 2015-2018-midlernem.fl.
199,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Strategisk styring og udvikling i de boligsociale indsatser under 2015-2018-midlerne
Renovering af almene boligområder
Renovering af almene boligområderMette Mechlenborg
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Renovering af almene boligområder
Boligliv i højden
Boligliv i højdenKatinka Hauxner
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Boligliv i højden

Mere om Mette Mechlenborg

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Mette Mechlenborg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Mechlenborgs seneste udgivelser.
Bøgerne fra Mette Mechlenborg kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Boligliv i højden" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Hjemme med solceller på taget" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Strategisk styring og udvikling i de boligsociale indsatser under 2015-2018-midlerne " i serien "SBi 2018:09" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Welcome Home" udgivet af Politikens Forlag - "Velkommen hjem" udgivet af Politikens Forlag - "Renovering af almene boligområder" udgivet af Polyteknisk Forlag

Mette Mechlenborgs bøger

Mette Mechlenborg har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Mette Mechlenborg bøger i udvalgte formater. Mette Mechlenborg bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Mechlenborgs "Boligliv i højden"

Det er muligt at købe Mette Mechlenborgs "Boligliv i højden" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Polyteknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Mette Mechlenborg "Hjemme med solceller på taget"

Hos Bog & idé er "Hjemme med solceller på taget" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Polyteknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Mechlenborg