Bog & idéMia Finnemann Schultz

Bøger skrevet af Mia Finnemann Schultz

Læs mere om Mia Finnemann Schultz
4 produkter
4 produkter
Læs og skriv i genrer - Læsekursus - Argumenterende tekster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læs og skriv i genrer - Læsekursus - Argumenterende teksterMia Finnemann Schultz
107,96 DKK
Hæftet
(0)
Læs og skriv i genrer - Læsekursus - Argumenterende tekster
Læs og skriv i genrer - Guide til undervisning i læseforståelse - lærerhæfte
Læs og skriv i genrer - Guide til undervisning i læseforståelse - lærerhæfteMia Finnemann Schultz
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Læs og skriv i genrer - Guide til undervisning i læseforståelse - lærerhæfte
Læsemakker
LæsemakkerMia Finnemann Schultz
879,95 DKK
Hæftet
(0)
Læsemakker
Læsemakker for børn i udsatte positioner
Læsemakker for børn i udsatte positionerMia Finnemann Schultz
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Læsemakker for børn i udsatte positioner

Mere om Mia Finnemann Schultz

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Mia Finnemann Schultz. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schultz' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På de syv have" udgivet af L&R Uddannelse - "Læs og skriv i genrer - Læsekursus" udgivet af Gyldendal - "Læs og skriv i genrer - Læsekursus - Hverdagstekster " i serien "Læs og skriv i genrer" udgivet af Gyldendal - "Læsemakker for børn i udsatte positioner" i serien "Læsemakker" udgivet af Gyldendal - "Læsemakker" udgivet af Gyldendal - "Læs og skriv i genrer - Læsekursus - Argumenterende tekster" i serien "Læs og skriv i genrer" udgivet af Gyldendal - "Læs og skriv i genrer - Guide til undervisning i læseforståelse - lærerhæfte" i serien "Læs og skriv i genrer" udgivet af Gyldendal - "Skrivekursus - nyhedsartikler" i serien "Læs og skriv i genrer" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mia Finnemann Schultz

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Mia Finnemann Schultz hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Schultz som hæftet. Mia Finnemann Schultz bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mia Finnemann Schultz' "På de syv have"

"På de syv have" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er L&R Uddannelse, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Mia Finnemann Schultz "Læs og skriv i genrer - Læsekursus"

Det er muligt at købe Mia Finnemann Schultz' "Læs og skriv i genrer - Læsekursus" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Finnemann Schultz