Bog & idéMia Hove Christensen

Bøger skrevet af Mia Hove Christensen

Læs mere om Mia Hove Christensen
1 produkter
1 produkter
Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro
Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El HierroMia Hove Christensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro

Mere om Mia Hove Christensen

Mia Hove Christensen har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Christensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tenerife, Gomera, La Palma, Hierro" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mia Hove Christensens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Mia Hove Christensen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Mia Hove Christensen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro" af Mia Hove Christensen

Hos Bog & idé er "Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Turen går til Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mia Hove Christensen "Turen går til Tenerife, Gomera, La Palma, Hierro"

Hos Bog & idé er "Turen går til Tenerife, Gomera, La Palma, Hierro" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Hove Christensen