Bog & idéMia Skytte O'Toole

Bøger skrevet af Mia Skytte O'Toole

Læs mere om Mia Skytte O'Toole
2 produkter
2 produkter
Følelsernes kompas
BOEGERTILSTAERKPRIS
Følelsernes kompasMia Skytte O'Toole
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Følelsernes kompas
Følelsernes kompas
STREAM
Følelsernes kompasMia Skytte O'Toole
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Følelsernes kompas

Mere om Mia Skytte O'Toole

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Mia Skytte O'Toole. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra O'Toole.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Følelsernes kompas" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Følelsernes kompas" udgivet af Akademisk Forlag - "Følelsernes kompas" udgivet af Akademisk Forlag

Mia Skytte O'Tooles bøger

Mia Skytte O'Toole har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. O'Tooles bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af O'Toole er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mia Skytte O'Tooles "Følelsernes kompas"

"Følelsernes kompas" kan købes som lydbog. Du kan også altid have "Følelsernes kompas" af Mia Skytte O'Toole med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Mia Skytte O'Toole "Følelsernes kompas"

"Følelsernes kompas" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "Følelsernes kompas" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Skytte O'Toole