Bog & idéMichael Bang Petersen

Bøger skrevet af Michael Bang Petersen

5 produkter
5 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Politik
MMTAENKEPAUSER3FOR120
PolitikMichael Bang Petersen
49,95 DKK
Hæftet
(2)
Politik
Politik
PolitikMichael Bang Petersen
49,95 DKK
EBOG
(2)
Politik
Politik
PolitikMichael Bang Petersen
49,95 DKK
PDF
(2)
Politik
Politik
PolitikMichael Bang Petersen
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Politik

Mere om Michael Bang Petersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Michael Bang Petersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Petersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Politik " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Politik" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Politik" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politik" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Michael Bang Petersens bøger

Du kan bestille otte bøger af Michael Bang Petersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Petersens bøger kommer i forskellige formater. Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Metoder i statskundskab" af Michael Bang Petersen

Det er muligt at købe Michael Bang Petersens "Metoder i statskundskab" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Perspektiver på politik" af Michael Bang Petersen

Det er muligt at købe Michael Bang Petersens "Perspektiver på politik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bang Petersen