Bog & idéMichael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen

Bøger skrevet af Michael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen

Læs mere om Michael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen
1 produkter
1 produkter
BasisFysik. Facit, 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
BasisFysik. Facit, 2. udgaveMichael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen
125,96 DKK
Hæftet
(0)
BasisFysik. Facit, 2. udgave

Mere om Michael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Michael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen her hos Bog & idé. Bogen hedder "BasisFysik. Facit, 2. udgave". Det er Haase Forlag, der har udgivet den på dansk. "BasisFysik. Facit, 2. udgave" er desuden udgivet i serien "BasisFysik".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"BasisFysik. Facit, 2. udgave" af Michael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen

Det er muligt at købe Michael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensens "BasisFysik. Facit, 2. udgave" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jensens serie "BasisFysik". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Haase Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen