Bog & idéMichael Crichton

Bøger skrevet af Michael Crichton

Læs mere om Michael Crichton
7 produkter
7 produkter
Piraterne i Port Royal
BOEGERTILSTAERKPRIS
Piraterne i Port RoyalMichael Crichton
82,96 DKK
Hæftet
(2)
Piraterne i Port Royal
Timeline - rejsen til fortiden
STREAM
Timeline - rejsen til fortidenMichael Crichton
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Timeline - rejsen til fortiden
Frygtens Ansigt
STREAM
Frygtens AnsigtMichael Crichton
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Frygtens Ansigt
Afsløring
STREAM
AfsløringMichael Crichton
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Afsløring
Piraterne i Port Royal
Piraterne i Port RoyalMichael Crichton
59,95 DKK
EBOG
(2)
Piraterne i Port Royal
Airframe
STREAM
AirframeMichael Crichton
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Airframe
Piraterne i Port Royal
STREAM
Piraterne i Port RoyalMichael Crichton
59,95 DKK
Lydbog
(2)
Piraterne i Port Royal

Mere om Michael Crichton

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Michael Crichton, ser du et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Crichtons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Michael Crichton findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Andromeda Evolution" udgivet af HarperCollins Publishers - "Timeline - rejsen til fortiden " udgivet af Forlaget Carlsen - "Dragon Teeth" udgivet af HarperCollins Publishers - "Dragon Teeth" udgivet af Harper Collins - "Afsløring " udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den forsvundne verden " udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Afsløring " udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Solen stiger" udgivet af Cicero - "Next" udgivet af Cicero - "Frygtens Ansigt" udgivet af Cicero - "Piraterne i Port Royal" i serien "Rebus" udgivet af Klim - "Timeline - rejsen til fortiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Afsløring" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Frygtens Ansigt" udgivet af Audioteket - "Piraterne i Port Royal" i serien "Rebus" udgivet af Klim - "Airframe" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Piraterne i Port Royal (Pocket)" i serien "Rebus" udgivet af Klim - "Piraterne i Port Royal" i serien "Rebus" udgivet af Klim

Michael Crichtons bøger

Der er 18 tilgængelige udgivelser af Michael Crichton hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Crichtons bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Crichton lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Crichtons "The Andromeda Evolution"

Det er muligt at købe Michael Crichtons "The Andromeda Evolution" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er HarperCollins Publishers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Michael Crichton "Timeline - rejsen til fortiden "

Det er muligt at købe Michael Crichtons "Timeline - rejsen til fortiden " som lydbog. Fordelen ved at have Michael Crichtons "Timeline - rejsen til fortiden " som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Crichton
Født:
23. oktober 1942
Død:
4. november 2008