Bog & idéMichael Dupont

Bøger skrevet af Michael Dupont

2 produkter
2 produkter
Sognenøgle til skifteprotokoller
Sognenøgle til skifteprotokollerMichael Dupont
209,95 DKK
Indbundet
(0)
Sognenøgle til skifteprotokoller
DNA og slægtsforskning for begyndere
DNA og slægtsforskning for begyndereMichael Dupont
209,95 DKK
Paperback
(0)
DNA og slægtsforskning for begyndere

Mere om Michael Dupont

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Michael Dupont. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Dupont.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "DNA og slægtsforskning for begyndere" udgivet af Arkivaren.com - "Arbejdspapir Selv og selvfølgelighed" udgivet af Afdeling for Etnografi og Socialantropologi, Aarhus Universitet - "Samarbejdsrelationer som forhold og som ting " i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Samfundet tilgiver alt" udgivet af Edition Libre - "Organisationskultur er en illusion" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Helsingør skifteprotokol 1571-1582" udgivet af Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie

Bøger skrevet af Michael Dupont

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Michael Dupont hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Michael Dupont bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Dupont lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Duponts "DNA og slægtsforskning for begyndere"

"DNA og slægtsforskning for begyndere" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Arkivaren.com, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Michael Dupont "Arbejdspapir Selv og selvfølgelighed"

"Arbejdspapir Selv og selvfølgelighed" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Afdeling for Etnografi og Socialantropologi, Aarhus Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Dupont