Bog & idéMichael Fray

Bøger skrevet af Michael Fray

3 produkter
3 produkter
Ekskoner fra himmelen, helvede og Hørsholm
Ekskoner fra himmelen, helvede og HørsholmMichael Fray
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Ekskoner fra himmelen, helvede og Hørsholm
ECM - enterprise content management
ECM - enterprise content managementMichael Fray
249,95 DKK
Hæftet
(0)
ECM - enterprise content management
ECM - Enterprise Content Management
ECM - Enterprise Content Management Michael Fray
90,95 DKK
EBOG
(0)
ECM - Enterprise Content Management

Mere om Michael Fray

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Michael Fray. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Fray.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ekskoner fra himmelen, helvede og Hørsholm" udgivet af Indblik - "ECM - Enterprise Content Management " udgivet af Forlaget Globe - "ECM - enterprise content management" udgivet af Globe

Bøger skrevet af Michael Fray

Michael Fray har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Michael Fray bøger i samtlige formater. Frays bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ekskoner fra himmelen, helvede og Hørsholm" af Michael Fray

"Ekskoner fra himmelen, helvede og Hørsholm" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Indblik.

"ECM - Enterprise Content Management " af Michael Fray

"ECM - Enterprise Content Management " kan købes online som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "ECM - Enterprise Content Management " på din enhed og begynde at læse. Det er Forlaget Globe, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Fray