Bog & idéMichael Hardinger

Bøger skrevet af Michael Hardinger

Læs mere om Michael Hardinger
2 produkter
2 produkter
40 år i A-dur
40 år i A-durMichael Hardinger
69,95 DKK
e-bog
(3)
40 år i A-dur
40 år i A-dur
STREAM
40 år i A-durMichael Hardinger
79,95 DKK
Lydbog
(3)
40 år i A-dur

Mere om Michael Hardinger

Hvis du mangler en bog skrevet af Michael Hardinger, tilbyder vi et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hardingers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "40 år i A-dur" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "40 år i A-dur" udgivet af Bogkompagniet - "40 år i A-dur" udgivet af Bogkompagniet

Bøger skrevet af Michael Hardinger

Michael Hardinger har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Michael Hardinger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Hardinger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"40 år i A-dur" af Michael Hardinger

"40 år i A-dur" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "40 år i A-dur" af Michael Hardinger med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Michael Hardinger "40 år i A-dur"

Hos Bog & idé er "40 år i A-dur" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "40 år i A-dur" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Bogkompagniet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Hardinger