Bog & idéMichael Helge Rønnestad

Bøger skrevet af Michael Helge Rønnestad

Læs mere om Michael Helge Rønnestad
1 produkter
1 produkter
Det kliniske intervjuet
Det kliniske intervjuetAnna von der Lippe (red.)
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Det kliniske intervjuet

Mere om Michael Helge Rønnestad

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Michael Helge Rønnestad. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rønnestads nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk.
- "Det kliniske intervjuet" udgivet af Gyldendal akademisk - "Veiledning i psykoterapeutisk arbeid" udgivet af Universitetsforlaget

Michael Helge Rønnestads bøger

Michael Helge Rønnestad har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Rønnestad som hæftet. Rønnestads bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det kliniske intervjuet" af Michael Helge Rønnestad

"Det kliniske intervjuet" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Gyldendal akademisk.

Michael Helge Rønnestad "Veiledning i psykoterapeutisk arbeid"

Det er muligt at købe Michael Helge Rønnestads "Veiledning i psykoterapeutisk arbeid" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Helge Rønnestad