Bog & idéMichael Holbek og Linse Kessler

Bøger skrevet af Michael Holbek og Linse Kessler

Læs mere om Michael Holbek og Linse Kessler
1 produkter
1 produkter
Linse
LinseLinse Kessler
149,95 DKK
Paperback
(5)
Linse

Mere om Michael Holbek og Linse Kessler

Der er forskellige bøger fra Michael Holbek og Linse Kessler tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kesslers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Linse" udgivet af Ekstra Bladets Forlag - "Linse - jeg gør, hvad jeg vil" udgivet af Ekstra Bladet

Michael Holbek og Linse Kesslers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Michael Holbek og Linse Kessler hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Michael Holbek og Linse Kessler bøger i flere formater. Kesslers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Linse" af Michael Holbek og Linse Kessler

"Linse" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ekstra Bladets Forlag.

"Linse - jeg gør, hvad jeg vil" af Michael Holbek og Linse Kessler

Hos Bog & idé er "Linse - jeg gør, hvad jeg vil" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Ekstra Bladet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Holbek og Linse Kessler