Bog & idéMichael Hviid Jacobsen og Søren Kristiansen

Bøger skrevet af Michael Hviid Jacobsen og Søren Kristiansen

Læs mere om Michael Hviid Jacobsen og Søren Kristiansen
1 produkter
1 produkter
Social afvigelse
Social afvigelseMichael Hviid Jacobsen og Søren Kristiansen
189,95 DKK
Paperback
(0)
Social afvigelse

Mere om Michael Hviid Jacobsen og Søren Kristiansen

Michael Hviid Jacobsen og Søren Kristiansen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Social afvigelse". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk. "Social afvigelse" er desuden en del af serien "Professionernes begreber".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Social afvigelse" af Michael Hviid Jacobsen og Søren Kristiansen

Hos Bog & idé er "Social afvigelse" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Professionernes begreber". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kristiansen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Hviid Jacobsen og Søren Kristiansen