Bog & idéMichael Kattrup Lassen

Bøger skrevet af Michael Kattrup Lassen

Læs mere om Michael Kattrup Lassen
2 produkter
2 produkter
Soldat i Afghanistan
BOEGERTILSTAERKPRIS
Soldat i AfghanistanMichael Kattrup Lassen
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Soldat i Afghanistan
Soldat i Afghanistan
STREAM
Soldat i AfghanistanMichael Kattrup Lassen
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Soldat i Afghanistan

Mere om Michael Kattrup Lassen

Hvis du søger en bog fra Michael Kattrup Lassen, tilbyder vi et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kattrup Lassens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Soldat i Afghanistan" udgivet af Audioteket - "Soldat i Afghanistan" udgivet af édito

Michael Kattrup Lassens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Michael Kattrup Lassen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Kattrup Lassens bøger fås i et udvalg af formater. Kattrup Lassens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Soldat i Afghanistan" af Michael Kattrup Lassen

Hos Bog & idé er "Soldat i Afghanistan" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Soldat i Afghanistan" af Michael Kattrup Lassen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Audioteket, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Michael Kattrup Lassen "Soldat i Afghanistan"

"Soldat i Afghanistan" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af édito.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Kattrup Lassen