Bog & idéMichael Maar

Bøger skrevet af Michael Maar

Læs mere om Michael Maar
1 produkter
1 produkter
Lolita und der deutsche Leutnant
Lolita und der deutsche LeutnantMichael Maar
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Lolita und der deutsche Leutnant

Mere om Michael Maar

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger fra Michael Maar. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Maar.
Bøgerne fra Michael Maar tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lolita und der deutsche Leutnant" udgivet af SAGA Egmont - "Brug din PC optimalt " udgivet af Michael Maardt - "Word 7 på × og tværs " udgivet af KnowWare

Bøger af Michael Maar

Du kan købe tre bøger af Michael Maar her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Michael Maar kan købes i udvalgte formater. Maars bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Maars "Lolita und der deutsche Leutnant"

"Lolita und der deutsche Leutnant" er tilgængelig som lydbog. Med Michael Maars "Lolita und der deutsche Leutnant" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Michael Maar "Brug din PC optimalt "

Det er muligt at købe Michael Maars "Brug din PC optimalt " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Michael Maardt.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Maar