Bog & idéMichael Mepham

Bøger skrevet af Michael Mepham

Læs mere om Michael Mepham
3 produkter
3 produkter
Sudoku
SudokuMichael Mepham
49,95 DKK
Hæftet
(1)
Sudoku
Flere sudoku fra The Daily Telegraph
Flere sudoku fra The Daily TelegraphMichael Mepham
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Flere sudoku fra The Daily Telegraph
Mange flere Sudoku - med 3D opgaver
Mange flere Sudoku - med 3D opgaverMichael Mepham
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Mange flere Sudoku - med 3D opgaver

Mere om Michael Mepham

Der er forskellige bøger fra Michael Mepham tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mephams udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sudoku" i serien "Sudoku" udgivet af Gyldendal - "Mange flere Sudoku - med 3D opgaver" i serien "Sudoku" udgivet af Gyldendal - "Flere sudoku fra The Daily Telegraph " i serien "Sudoku" udgivet af Gyldendal - "Sudoku" i serien "Sudoku" udgivet af Borgen

Bøger af Michael Mepham

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Michael Mepham hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mepham fås bare som hæftet. Bøgerne af Mepham er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Mephams "Sudoku"

"Sudoku" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Mephams serie "Sudoku". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Mange flere Sudoku - med 3D opgaver" af Michael Mepham

Hos Bog & idé er "Mange flere Sudoku - med 3D opgaver" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Mephams serie "Sudoku". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Mepham