Bog & idéMichael Møller

Bøger skrevet af Michael Møller

Læs mere om Michael Møller
4 produkter
4 produkter
Din økonomi
Din økonomiNiels Christian Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Din økonomi
Den lille bog om din økonomi
Den lille bog om din økonomiNiels Christian Nielsen
229,95 DKK
(1)
Den lille bog om din økonomi
Den lille bog om din økonomi
STREAM
Den lille bog om din økonomiMichael Møller
139,95 DKK
Lydbog
(8)
Den lille bog om din økonomi
Taxiøkonomi
TaxiøkonomiMichael Møller
49,95 DKK
e-bog
(2)
Taxiøkonomi

Mere om Michael Møller

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Michael Møller. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fakta og fordomme om finanssektoren" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiple Choise Opgaver 2017" udgivet af Samfundslitteratur - "Den lille bog om din økonomi" udgivet af Akademisk Forlag - "Den lille bog om din økonomi" udgivet af Akademisk Forlag - "Taxiøkonomi" udgivet af Gyldendal Business - "Taxiøkonomi" udgivet af Gyldendal Busines - "Multiple choice opgaver 2016" udgivet af Samfundslitteratur - "Din økonomi" udgivet af Akademisk Forlag - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal - "Ål" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Multiple choice opgaver finansiering HA 2010" udgivet af Samfundslitteratur - "Den kapitalmarkedsstyrede virksomhed" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Multiple Choice Opgaver" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiple choice opgaver" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Michael Møllers bøger

Der er 14 tilgængelige bogudgivelser af Michael Møller hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Michael Møller kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Møller lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fakta og fordomme om finanssektoren" af Michael Møller

Det er muligt at købe Michael Møllers "Fakta og fordomme om finanssektoren" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Multiple Choise Opgaver 2017" af Michael Møller

Det er muligt at købe Michael Møllers "Multiple Choise Opgaver 2017" som limryg. Endnu en af Michael Møller fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Møller