Bog & idéMichael Øckenholt

Bøger skrevet af Michael Øckenholt

Læs mere om Michael Øckenholt
3 produkter
3 produkter
Dansk er svært
Dansk er sværtMichael Øckenholt
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk er svært
Dansk er lidt svært
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk er lidt sværtMichael Øckenholt
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk er lidt svært
Dansk er ikke så svært
Dansk er ikke så sværtMichael Øckenholt
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk er ikke så svært

Mere om Michael Øckenholt

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Michael Øckenholt. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Øckenholt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk er lidt svært" udgivet af Gyldendal - "Dansk er ikke så svært" udgivet af Gyldendal - "Dansk er svært" udgivet af Gyldendal

Michael Øckenholts bøger

Michael Øckenholt har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Øckenholts bøger kommer kun som hæftet. Øckenholts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Øckenholts "Dansk er lidt svært"

"Dansk er lidt svært" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Dansk er ikke så svært" af Michael Øckenholt

Det er muligt at købe Michael Øckenholts "Dansk er ikke så svært" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Øckenholt