Bog & idéMichael Olesen

Bøger skrevet af Michael Olesen

Læs mere om Michael Olesen
2 produkter
2 produkter
Efter deadline
Efter deadlineMichael Olesen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Efter deadline
Den sidste syndflod
Den sidste syndflodMichael Olesen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Den sidste syndflod

Mere om Michael Olesen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Michael Olesen. På listen nedenfor ser du de seneste af Olesens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Daucus Carota Mordet i Svaneke" udgivet af Books on Demand - "Daucus Carota Mordet i Svaneke" udgivet af Books on Demand - "Efter deadline" udgivet af mellemgaard - "Den sidste syndflod" udgivet af mellemgaard - "Efter deadline" udgivet af mellemgaard

Michael Olesens bøger

Du kan købe fem bøger af Michael Olesen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Michael Olesen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Olesen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Daucus Carota Mordet i Svaneke" af Michael Olesen

Hos Bog & idé er "Daucus Carota Mordet i Svaneke" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Daucus Carota Mordet i Svaneke" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Daucus Carota Mordet i Svaneke" af Michael Olesen

"Daucus Carota Mordet i Svaneke" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Olesen