Bog & idéMichael Ondaatje

Bøger skrevet af Michael Ondaatje

Læs mere om Michael Ondaatje
8 produkter
8 produkter
Kattens bord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kattens bordMichael Ondaatje
165,96 DKK
Indbundet
(6)
Kattens bord
The English Patient
The English PatientMichael Ondaatje
119,95 DKK
PAPERBACK
(0)
The English Patient
Krigslys
BOEGERTILSTAERKPRIS
KrigslysMichael Ondaatje
248,96 DKK
Hæftet
(10)
Krigslys
Krigslys
KrigslysMichael Ondaatje
169,95 DKK
EBOG
(10)
Krigslys
Warlight
WarlightMichael Ondaatje
139,95 DKK
Paperback
(0)
Warlight
Kattens bord
STREAM
Kattens bordMichael Ondaatje
109,95 DKK
Lydbog
(6)
Kattens bord
Katzentisch
KatzentischMichael Ondaatje
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Katzentisch
Kriegslicht
KriegslichtMichael Ondaatje
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Kriegslicht

Mere om Michael Ondaatje

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af Michael Ondaatje. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ondaatje.
Bøgerne fra Michael Ondaatje findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det ligger til familien" udgivet af Klim - "Krigslys" udgivet af BATZER & CO - "Warlight" udgivet af Vintage - "The English Patient" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Warlight" udgivet af Jonathan Cape - "Kattens bord" udgivet af Batzer & Co - "Kattens bord" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Kattens bord" udgivet af BATZER & CO

Bøger af Michael Ondaatje

Der er otte tilgængelige udgivelser af Michael Ondaatje hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Michael Ondaatje fås i samtlige formater. Ondaatjes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det ligger til familien" af Michael Ondaatje

Det er muligt at købe Michael Ondaatjes "Det ligger til familien" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Krigslys" af Michael Ondaatje

Det er muligt at købe Michael Ondaatjes "Krigslys" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BATZER & CO.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Ondaatje