Bog & idéMichael Rosholm

Bøger skrevet af Michael Rosholm

Læs mere om Michael Rosholm
1 produkter
1 produkter
Dansk flexicurity
Dansk flexicurityTorben M. Andersen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk flexicurity

Mere om Michael Rosholm

Michael Rosholm har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Rosholms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udenfor eller indenfor" udgivet af - - "Dansk flexicurity" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal

Michael Rosholms bøger

Du kan købe to bøger af Michael Rosholm her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Rosholms bøger som hæftet. Rosholms bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Udenfor eller indenfor" af Michael Rosholm

Det er muligt at købe Michael Rosholms "Udenfor eller indenfor" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er -, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Michael Rosholm "Dansk flexicurity"

Det er muligt at købe Michael Rosholms "Dansk flexicurity" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Samfund i forandring". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Rosholm