Bog & idéMichael Sheridan

Bøger skrevet af Michael Sheridan

Læs mere om Michael Sheridan
5 produkter
5 produkter
Mesterværker
MesterværkerMichael Sheridan
499,95 DKK
Indbundet
(2)
Mesterværker
Værelse 606
Værelse 606Michael Sheridan
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Værelse 606
Room 606 (UK)
Room 606 (UK)Michael Sheridan
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Room 606 (UK)
Danish Architecture and Society
Danish Architecture and SocietyNan Dahlkild (red.)
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Danish Architecture and Society
Finn Juhl at the UN
BOEGERTILSTAERKPRIS
Finn Juhl at the UNKarsten Ifversen
169,96 DKK
Hardback
(0)
Finn Juhl at the UN

Mere om Michael Sheridan

Der er mange bøger fra Michael Sheridan på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sheridans udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Michael Sheridans bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Poul Kjærholm - møbelarkitekt" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Louisiana - Architecture and Landscape" udgivet af Louisiana Museum - "Louisiana - arkitektur og landskab" udgivet af Louisiana - "Louisiana - Architecture and Landscape" udgivet af Louisiana Museum - "Louisiana" udgivet af Louisiana Museum - "Mesterværker" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger af Michael Sheridan

Michael Sheridan har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Sheridan som indbundet. Bøgerne af Sheridan er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Sheridans "Poul Kjærholm - møbelarkitekt"

Det er muligt at købe Michael Sheridans "Poul Kjærholm - møbelarkitekt" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

Michael Sheridan "Louisiana - Architecture and Landscape"

Det er muligt at købe Michael Sheridans "Louisiana - Architecture and Landscape" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Louisiana Museum.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Sheridan