Bog & idéMichael Stenskjær Christensen

Bøger skrevet af Michael Stenskjær Christensen

Læs mere om Michael Stenskjær Christensen
1 produkter
1 produkter
Den samlede dyd
Den samlede dydMichael Stenskjær Christensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Den samlede dyd

Mere om Michael Stenskjær Christensen

Michael Stenskjær Christensen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Den samlede dyd". Den er publiceret af Museum Tusculanum på dansk. "Den samlede dyd" er desuden en del af serien "Platonselskabets skriftserie".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Stenskjær Christensens "Den samlede dyd"

Det er muligt at købe Michael Stenskjær Christensens "Den samlede dyd" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Christensens serie "Platonselskabets skriftserie". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.

Dette er en også en fantastisk bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Stenskjær Christensen