Bog & idéMichael Tolstrup

Bøger skrevet af Michael Tolstrup

Læs mere om Michael Tolstrup
2 produkter
2 produkter
Sigt efter motivation
Sigt efter motivationMichael Tolstrup
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Sigt efter motivation
Sigt efter motivation
Sigt efter motivationPernille Erichsen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Sigt efter motivation

Mere om Michael Tolstrup

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Michael Tolstrup. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Tolstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den intelligente arbejdsplads" i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den intelligente arbejdsplads" i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Sigt efter motivation" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Michael Tolstrup

Du kan finde tre bøger af Michael Tolstrup her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Tolstrups bøger fås i forskellige formater. Tolstrups bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den intelligente arbejdsplads" af Michael Tolstrup

Det er muligt at købe Michael Tolstrups "Den intelligente arbejdsplads" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Den intelligente arbejdsplads" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Psykologi på arbejde". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Michael Tolstrup "Den intelligente arbejdsplads"

"Den intelligente arbejdsplads" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Psykologi på arbejde". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Tolstrup