Bog & idéMichael Zadoorian

Bøger skrevet af Michael Zadoorian

Læs mere om Michael Zadoorian
2 produkter
2 produkter
En sidste ferie
BOEGERTILSTAERKPRIS
En sidste ferieMichael Zadoorian
82,96 DKK
Paperback
(6)
En sidste ferie
En sidste ferie
En sidste ferieMichael Zadoorian
159,95 DKK
EBOG
(6)
En sidste ferie

Mere om Michael Zadoorian

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Michael Zadoorian. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Zadoorians seneste bøger.
Bøgerne fra Michael Zadoorian kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Leisure Seeker" udgivet af HarperCollins - "En sidste ferie" udgivet af HarperCollins - "En sidste ferie" udgivet af HarperCollins Nordic - "En sidste ferie" udgivet af HarperCollins Nordic

Bøger af Michael Zadoorian

Du kan købe fire bøger af Michael Zadoorian her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Michael Zadoorian bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Zadoorian er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Zadoorians "The Leisure Seeker"

"The Leisure Seeker" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af HarperCollins.

"En sidste ferie" af Michael Zadoorian

Hos Bog & idé er "En sidste ferie" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins .
Detaljer
Fulde navn:
Michael Zadoorian