Bog & idéMichaïl Lermontov

Bøger skrevet af Michaïl Lermontov

Læs mere om Michaïl Lermontov
3 produkter
3 produkter
Vår tids hjälte
Vår tids hjälteMichaïl Lermontov
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Vår tids hjälte
Vor tids helt Asjik-Kerib Shtoss Sasjas barndom
Vor tids heltMikhail Lermontov
99,95 DKK
EBOG
(0)
Vor tids helt
Vår tids hjälte
Vår tids hjälteMichaïl Lermontov
59,95 DKK
EBOG
(0)
Vår tids hjälte

Mere om Michaïl Lermontov

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Michaïl Lermontov. På listen nedenfor finder du de nyeste af Lermontovs udgivelser.
Bøgerne fra Michaïl Lermontov udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vor tids helt" udgivet af Saga - "Vor tids helt" i serien "Verdens klassikere" udgivet af Rosenkilde - "Vår tids hjälte" udgivet af SAGA Egmont - "Vår tids hjälte" udgivet af SAGA Egmont - "Vor tids helt Asjik-Kerib Shtoss Sasjas barndom" udgivet af eBibliotek 1800

Bøger af Michaïl Lermontov

Michaïl Lermontov har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Michaïl Lermontov bøger i udvalgte formater. Lermontovs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vor tids helt" af Michaïl Lermontov

Det er muligt at købe Michaïl Lermontovs "Vor tids helt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

Michaïl Lermontov "Vor tids helt"

Hos Bog & idé er "Vor tids helt" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Vor tids helt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Verdens klassikere". Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michaïl Lermontov