Bog & idéMie Buhl

Bøger skrevet af Mie Buhl

Læs mere om Mie Buhl
2 produkter
2 produkter
Det lærende menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det lærende menneskePeter Brodersen
224,96 DKK
Bog
(1)
Det lærende menneske
Visuel kulturpædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Visuel kulturpædagogikIngelise Flensborg
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Visuel kulturpædagogik

Mere om Mie Buhl

Der findes en del bøger skrevet af Mie Buhl tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Buhl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Paradoksal billedpædagogik" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Billedkunst" udgivet af Center for Billedpædagogisk Forskning, Danmarks Pædagogiske Universitet, Institut for Æstetiske Fag og Mediepædagogik - "Det levende billede - den levende krop" udgivet af Center for Billedpædagogisk Forskning - "Billeder og multimedier" udgivet af Dansklærerforeningen - "Det lærende menneske" udgivet af Gyldendal - "Faglighed - set i lyset af billedkunstfaget" udgivet af Aalborg Seminarium - "Visuel kulturpædagogik" udgivet af Gyldendal - "Eksamen - set i lyset af billedkunstfaget" i serien "Kamelrefleksioner" udgivet af N. Zahles Seminarium. Aalborg Seminarium

Bøger af Mie Buhl

Du kan købe otte bøger af Mie Buhl her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Mie Buhl kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Buhl skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Paradoksal billedpædagogik" af Mie Buhl

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Mie Buhl. Det er Danmarks Pædagogiske Universitet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mie Buhl "Billedkunst"

Dette er en også en skøn bog fra Buhl, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Center for Billedpædagogisk Forskning, Danmarks Pædagogiske Universitet, Institut for Æstetiske Fag og Mediepædagogik, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mie Buhl