Bog & idéMikael Axelsen

Bøger skrevet af Mikael Axelsen

Læs mere om Mikael Axelsen
1 produkter
1 produkter
Og hvad så med forvaltningen?
Og hvad så med forvaltningen?Mikael Axelsen
239,95 DKK
EBOG
(1)
Og hvad så med forvaltningen?

Mere om Mikael Axelsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Mikael Axelsen. På listen nedenfor har du Axelsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Og hvad så med forvaltningen?" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo A/S - "Og hvad så med forvaltningen?" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo

Mikael Axelsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Mikael Axelsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Mikael Axelsen bøger i udvalgte formater. Axelsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Og hvad så med forvaltningen?" af Mikael Axelsen

"Og hvad så med forvaltningen?" er tilgængelig online som ebog. Med "Og hvad så med forvaltningen?" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Ledelse for læring". Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Og hvad så med forvaltningen?" af Mikael Axelsen

Det er muligt at købe Mikael Axelsens "Og hvad så med forvaltningen?" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Ledelse for læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Axelsen