Bog & idéMikhail Lermontov

Bøger skrevet af Mikhail Lermontov

Læs mere om Mikhail Lermontov
4 produkter
4 produkter
Russisk romantik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Russisk romantikAleksandr Pusjkin
127,46 DKK
Indbundet
(0)
Russisk romantik
Vor tids helt Asjik-Kerib Shtoss Sasjas barndom
Vor tids heltMikhail Lermontov
99,95 DKK
EBOG
(0)
Vor tids helt
A Hero of Our Time
A Hero of Our TimeMikhail Lermontov
69,95 DKK
EBOG
(0)
A Hero of Our Time
Un héros de notre temps, le plus grand roman russe classique
Un héros de notre temps, le plus grand roman russe classiqueMikhail Lermontov
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Un héros de notre temps, le plus grand roman russe classique

Mere om Mikhail Lermontov

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Mikhail Lermontov. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lermontov.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Mikhail Lermontovs bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A Hero of Our Time" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Vor tids helt" i serien "Verdens klassikere" udgivet af Rosenkilde

Mere om Mikhail Lermontovs bøger

Mikhail Lermontov har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Lermontov som ebog. Lermontov har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikhail Lermontovs "A Hero of Our Time"

Hos Bog & idé er "A Hero of Our Time" tilgængelig som ebog. "A Hero of Our Time" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Lermontovs serie "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Vor tids helt" af Mikhail Lermontov

Hos Bog & idé er "Vor tids helt" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Vor tids helt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Lermontovs serie "Verdens klassikere". Det er Rosenkilde, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikhail Lermontov