Bog & idéMikkel Fønsskov

Bøger skrevet af Mikkel Fønsskov

Læs mere om Mikkel Fønsskov
5 produkter
5 produkter
Oprør
OprørMikkel Fønsskov
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Oprør
Oprør
STREAM
OprørMikkel Fønsskov
189,95 DKK
Lydbog
(4)
Oprør
Vildt vejr
STREAM
Vildt vejrMikkel Fønsskov
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Vildt vejr
Oprør
OprørMikkel Fønsskov
189,95 DKK
EBOG
(4)
Oprør
Hvem er bange for moby dick?
Hvem er bange for Moby Dick?Mikkel Fønsskov
219,95 DKK
EBOG
(4)
Hvem er bange for Moby Dick?

Mere om Mikkel Fønsskov

Mikkel Fønsskov har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fønsskovs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvem er bange for Moby Dick?" udgivet af Klim - "Vildt vejr" udgivet af Alinea - "Fagklub, Ultra, Vildt vejr " i serien "Fagklub - Ultra" udgivet af Alinea

Mikkel Fønsskovs bøger

Du kan bestille tre bøger af Mikkel Fønsskov her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Mikkel Fønsskov bøger i flere formater. Mikkel Fønsskov bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvem er bange for Moby Dick?" af Mikkel Fønsskov

Det er muligt at købe Mikkel Fønsskovs "Hvem er bange for Moby Dick?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Mikkel Fønsskov "Vildt vejr"

Hos Bog & idé er "Vildt vejr" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Vildt vejr" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Fønsskov