Bog & idéMikkel Hybel Fønsskov

Bøger skrevet af Mikkel Hybel Fønsskov

Læs mere om Mikkel Hybel Fønsskov
1 produkter
1 produkter
Fagklub, Ultra, Vildt vejr
Fagklub, Ultra, Vildt vejrMikkel Hybel Fønsskov
29,95 DKK
EBOG
(1)
Fagklub, Ultra, Vildt vejr

Mere om Mikkel Hybel Fønsskov

Hvis du leder efter en bog af Mikkel Hybel Fønsskov, kan du vælge i mellem et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fønsskov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvem er bange for Moby Dick?" udgivet af Klim - "Fagklub, Ultra, Vildt vejr" i serien "Fagklub" udgivet af Alinea - "Fagklub, Ultra, Vildt vejr " i serien "Fagklub - Ultra" udgivet af Alinea

Bøger af Mikkel Hybel Fønsskov

Der er tre tilgængelige udgivelser af Mikkel Hybel Fønsskov hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Mikkel Hybel Fønsskov kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Fønsskov inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikkel Hybel Fønsskovs "Hvem er bange for Moby Dick?"

Det er muligt at købe Mikkel Hybel Fønsskovs "Hvem er bange for Moby Dick?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Fagklub, Ultra, Vildt vejr" af Mikkel Hybel Fønsskov

Hos Bog & idé er "Fagklub, Ultra, Vildt vejr" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Fagklub, Ultra, Vildt vejr" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Fagklub". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Hybel Fønsskov