Bog & idéMikkel Rytter

Bøger skrevet af Mikkel Rytter

Læs mere om Mikkel Rytter
7 produkter
7 produkter
Integration
TAENKEPAUSER
IntegrationMikkel Rytter
59,95 DKK
Hæftet
(4)
Integration
Tænkepauser 61-72
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkepauser 61-72Kasper Bro Larsen
414,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 61-72
Paradigmeskiftets konsekvenser
Paradigmeskiftets konsekvenserMikkel Rytter
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Paradigmeskiftets konsekvenser
Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Minoritetsældre og selvudpegede hjælpereMikkel Rytter
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere
Integration
IntegrationMikkel Rytter
49,95 DKK
Lydbog
(4)
Integration
Integration
IntegrationMikkel Rytter
49,95 DKK
EBOG
(4)
Integration
Integration
IntegrationMikkel Rytter
49,95 DKK
EBOG
(4)
Integration

Mere om Mikkel Rytter

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger skrevet af Mikkel Rytter. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Rytter.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tænkepauser 61-72" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Integration " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Integration" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Integration" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Integration" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Islam og muslimer i Danmark" udgivet af Museum Tusculanum - "Lokale liv, fjerne forbindelser" udgivet af Hans Reitzel - "Lige gift" i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Mere om Mikkel Rytters bøger

Du kan finde ni bøger af Mikkel Rytter her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Rytters bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Rytter lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikkel Rytters "Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere"

Det er muligt at købe Mikkel Rytters "Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Mikkel Rytter "Tænkepauser 61-72"

Det er muligt at købe Mikkel Rytters "Tænkepauser 61-72" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Rytter