Bog & idéMikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland

Bøger skrevet af Mikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland

Læs mere om Mikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland
1 produkter
1 produkter
Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv
Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektivMikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland
369,95 DKK
Paperback
(0)
Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv

Mere om Mikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland

Mikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv". Det er Dafolo, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv" af Mikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland

Hos Bog & idé er "Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Endnu en af Mikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkeline Blatt Hoffmeyer og Anne Løvland