Bog & idéMilan Ganesan

Bøger skrevet af Milan Ganesan

Læs mere om Milan Ganesan
5 produkter
5 produkter
Podcasten om Coronavirus - Den forkerte flagermus møder det forkerte skældyr
STREAM
Podcasten om Coronavirus - Den forkerte flagermus møder det forkerte skældyrMilan Ganesan
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Podcasten om Coronavirus - Den forkerte flagermus møder det forkerte skældyr
Podcasten om Coronavirus - Bag hospitalsdøren
STREAM
Podcasten om Coronavirus - Bag hospitalsdørenMilan Ganesan
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Podcasten om Coronavirus - Bag hospitalsdøren
Podcasten om Coronavirus - Ground zero
STREAM
Podcasten om Coronavirus - Ground zeroMilan Ganesan
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Podcasten om Coronavirus - Ground zero
Podcasten om Coronavirus - Et tomt venteværelse
STREAM
Podcasten om Coronavirus - Et tomt venteværelseMilan Ganesan
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Podcasten om Coronavirus - Et tomt venteværelse
Podcasten om Coronavirus - For at forstå fremtiden må man kende fortiden
STREAM
Podcasten om Coronavirus - For at forstå fremtiden må man kende fortidenMilan Ganesan
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Podcasten om Coronavirus - For at forstå fremtiden må man kende fortiden

Mere om Milan Ganesan

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Milan Ganesan. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ganesan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Podcasten om Coronavirus - Et tomt venteværelse" i serien "Podcasten om Coronavirus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Podcasten om Coronavirus - Ground zero" i serien "Podcasten om Coronavirus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Podcasten om Coronavirus - Den forkerte flagermus møder det forkerte skældyr " i serien "Podcasten om Coronavirus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Podcasten om Coronavirus - For at forstå fremtiden må man kende fortiden" i serien "Podcasten om Coronavirus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Podcasten om Coronavirus - Bag hospitalsdøren" i serien "Podcasten om Coronavirus" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Milan Ganesan

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Milan Ganesan hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Ganesan fås kun som lydbog. Bøgerne af Ganesan er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Milan Ganesans "Podcasten om Coronavirus - Et tomt venteværelse"

"Podcasten om Coronavirus - Et tomt venteværelse" er tilgængelig som lydbog. Med Milan Ganesans "Podcasten om Coronavirus - Et tomt venteværelse" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Ganesans serie "Podcasten om Coronavirus". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Milan Ganesan "Podcasten om Coronavirus - Ground zero"

Det er muligt at købe Milan Ganesans "Podcasten om Coronavirus - Ground zero" som lydbog. Fordelen ved at have Milan Ganesans "Podcasten om Coronavirus - Ground zero" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er med i Ganesans serie "Podcasten om Coronavirus". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Milan Ganesan