Bog & idéMille Idehen

Bøger skrevet af Mille Idehen

Læs mere om Mille Idehen
1 produkter
1 produkter
Seksualitet og livskvalitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Seksualitet og livskvalitetMille Idehen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Seksualitet og livskvalitet

Mere om Mille Idehen

Der findes flere forskellige bøger fra Mille Idehen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Idehen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Seksualitet og livskvalitet" udgivet af Gyldendal - "Personlige kompetencer" i serien "Social og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard Danmark

Mere om Mille Idehens bøger

Du kan bestille to bøger af Mille Idehen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille Idehens bøger som hæftet. Idehens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mille Idehens "Seksualitet og livskvalitet"

Hos Bog & idé er "Seksualitet og livskvalitet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Personlige kompetencer" af Mille Idehen

Det er muligt at købe Mille Idehens "Personlige kompetencer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Social og sundhedsassistenter". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard Danmark.
Detaljer
Fulde navn:
Mille Idehen