Bog & idéMille Sommer

Bøger skrevet af Mille Sommer

Læs mere om Mille Sommer
1 produkter
1 produkter
Jane på dybt vand
Jane på dybt vandJulia Holst
19,95 DKK
EBOG
(0)
Jane på dybt vand

Mere om Mille Sommer

Mille Sommer har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Sommers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille bog om karma-healing" udgivet af Books on Demand - "Jane på dybt vand" udgivet af Saxo Publish

Mere om Mille Sommers bøger

Du kan finde to bøger af Mille Sommer her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan finde Mille Sommer bøger i flere formater. Bøgerne af Sommer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den lille bog om karma-healing" af Mille Sommer

Det er muligt at købe Mille Sommers "Den lille bog om karma-healing" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Mille Sommer "Jane på dybt vand"

"Jane på dybt vand" er til salg som ebog. Hvis du køber "Jane på dybt vand" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mille Sommer