Bog & idéMinna Skau

Bøger skrevet af Minna Skau

Læs mere om Minna Skau
1 produkter
1 produkter
Turen går til New York
Turen går til New YorkMinna Skau
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til New York

Mere om Minna Skau

Der er flere bøger af Minna Skau tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Skau.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til New York" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til New York" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til New York " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til New York" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til New York" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til New York" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Minna Skau

Minna Skau har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Skaus bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Skau er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til New York" af Minna Skau

Hos Bog & idé er "Turen går til New York" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Turen går til New York" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Skaus serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til New York" af Minna Skau

"Turen går til New York" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Minna Skau