Bog & idéMiriam Zesler

Bøger skrevet af Miriam Zesler

Læs mere om Miriam Zesler
1 produkter
1 produkter
Nadia Nadim - Min historie
STREAM
Nadia Nadim - Min historieMiriam Zesler
149,95 DKK
Lydbog
(7)
Nadia Nadim - Min historie

Mere om Miriam Zesler

Der er forskellige bøger skrevet af Miriam Zesler på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Zeslers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nadia Nadim - Min historie" udgivet af Politikens Forlag - "Nadia Nadim - Min historie" udgivet af Politikens Forlag - "Nadia Nadim" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Miriam Zesler

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Miriam Zesler hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Miriam Zesler fås i et udvalg af formater. Zeslers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nadia Nadim - Min historie" af Miriam Zesler

Hos Bog & idé er "Nadia Nadim - Min historie" tilgængelig som lydbog. Miriam Zeslers "Nadia Nadim - Min historie" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Miriam Zesler "Nadia Nadim - Min historie"

Det er muligt at købe Miriam Zeslers "Nadia Nadim - Min historie" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Nadia Nadim - Min historie" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Miriam Zesler