Bog & idéMogens Jerver

Bøger skrevet af Mogens Jerver

Læs mere om Mogens Jerver
1 produkter
1 produkter
Dyrlægens natmad
STREAM
Dyrlægens natmadMogens Jerver
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Dyrlægens natmad

Mere om Mogens Jerver

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Mogens Jerver. På listen nedenfor har du de seneste af Jervers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dyrlægens natmad" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dyrlægens natmad" udgivet af Følfod

Mogens Jervers bøger

Der er to tilgængelige bøger af Mogens Jerver hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jervers bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Jerver er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dyrlægens natmad" af Mogens Jerver

"Dyrlægens natmad" er til salg som lydbog. Mogens Jervers "Dyrlægens natmad" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Dyrlægens natmad" af Mogens Jerver

Hos Bog & idé er "Dyrlægens natmad" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Dyrlægens natmad" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Følfod, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Jerver